FAVORIT ZENEKAR

Rólunk

Zenekarunk közel 20 éve megbízható és pontos szereplője az esküvőknek. Műsorunk mindig az adott alkalomhoz illik, igyekszünk tartani a kapcsolatot a vendégekkel, így ha kell, tánczene szól, vagy a 80-90 évek zenéi, vagy ha kell, mulattatunk, ameddig jól érzik magukat a vendégek.

A vendégvárástól az esküvői mulatozáson keresztül, folyamatosan biztosítjuk a színvonalas zeneszolgáltatást. Utcai kíséret vagy háznál kikérés, nem akadály számunkra. Tudunk halkan zenélni, amíg beszélgetnek a vendégek, és természetesen, ha kell, hajnalban oda toljuk a hangerőt. Repertoárunk műfaji szempontból is széles, így mindenki megtalálhatja benne a számára kedves slágereket. Fontos számunkra hogy a zene nem csak munka hanem szórakozás is.


Felszerelésünk:

Hangteknika, Csak aktív rendszert használunk (HK) a professzionális hangzás eléréséhez.

Hangszerek:

Fényteknika:


A zenekar tagjai:

Image
Fülöp Tibor

Fülöp Tibor

Dob, elektromos dob. Akusztikus dob az utcai kíséretre. Több mint 30 éve ütöm a dobokat, amatőr rock zenekarban kezdtem pályafutásom, majd a szórakoztató zenében és az esküvői zenélésben találtam meg a zene örömeit.


Image
Hegedűs László

Hegedűs László

Fúvós, Szaxofon, ének. Több mint 40 éve, 1976-óta játszom esküvőkőn. Es Alt és B tenor szaxofonon. Jól ismerem a régi nótázásokat, illetve a mai tánczenéket, és mulatós dallamokat is. Fúvós zenekarban is játszom, ahol nemzeti dalokat, marsch, induló, polka, koló és keringőket is sokat játszunk.


Image
Lami László

Lami László

Zenekar vezető, Billentyűs hangszer, harmonika, Ének. Magántanárnál kezdtem a zenével ismerkedni orgonán, később szintetizátoron, majd alig 2 év múlva már az első esküvőn zenéltem. Több, mint 20 éve billentyűzöm számos lakodalmon, céges rendezvényen zenéltem már, így ismerem a fiatalos és idősebb generáció igényeit is.


Image
Opauszki Sarolt

Opauszki Sarolt

Ének, Fuvola, akusztikus gitár. Zenei tanulmányaimat 8 évesen a kiskőrösi Alapfokú Művészeti Iskolában kezdtem, ahol az elméleti alapok elsajátítása mellett furulyán és fuvolán tanultam. Már tizenéves koromban fény derült arra, hogy muzikalitásom mellett jó hangi adottságokkal is rendelkezem, ezért kürtművész bátyám javaslatára kezdtem el komolyabban is foglalkozni az éneklésel. Tanáraim Zhang Yu Carolyn operaénekes, Arnóczky Noémi a Starworld énekiskola tanára, Kővári Judit a Színház és Filművészeti Egyetem énektanára és Jared Latchford amerikai énektanár voltak 7 éve foglalkozom énekléssel, a közös munka rengeteg örömet jelent számunkra, mivel nagyon jól kiegészítjük egymást.
Helyek, ahol már felléptünk:

Image
Helyek, ahol már felléptünk

Image
Favorit Zenekar