FAVORIT ZENEKAR

Rólunk

Zenekarunk közel 20 éve megbízható és pontos szereplője az esküvőknek. Műsorunk mindig az adott alkalomhoz illik, igyekszünk tartani a kapcsolatot a vendégekkel, így ha kell, tánczene szól, vagy a 80-90 évek zenéi, vagy ha kell, mulattatunk, ameddig jól érzik magukat a vendégek.

A vendégvárástól az esküvői mulatozáson keresztül, folyamatosan biztosítjuk a színvonalas zeneszolgáltatást. Utcai kíséret vagy háznál kikérés, nem akadály számunkra. Tudunk halkan zenélni, amíg beszélgetnek a vendégek, és természetesen, ha kell, hajnalban oda toljuk a hangerőt. Repertoárunk műfaji szempontból is széles, így mindenki megtalálhatja benne a számára kedves slágereket. Fontos számunkra hogy a zene nem csak munka hanem szórakozás is.


Felszerelésünk:

Hangteknika, Csak aktív rendszert használunk (HK) a professzionális hangzás eléréséhez.

Hangszerek:

Fényteknika:


A zenekar tagjai:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Helyek, ahol már felléptünk:

Image
Helyek, ahol már felléptünk

Itt jártunk:

Akasztó, Alap, Alcsútdoboz, Apostag, Ásotthalom, Badacsonytomaj, Baja, Ballószög, Baracs, Bátya, Biatorbágy, Bócsa, Bonyhád, Bölcske, Budapest, Bugac, Bugyi, Császártöltés, Csengőd, Dabas, Decs, Dömsöd, Dunaegyháza, Dunaföldvár, Dunaharaszti, Dunapataj, Dunatetétlen, Dunaújváros, Dunavecse, Etyek, Fülöpjakab, Géderlak, Gérce, Gödöllő, Hajós, Halásztelek, Harkakötöny, Harkány, Harta, Izsák, Jakabszállás, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kecel, Kecskemét, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunlacháza, Kiskunmajsa, Kissolt, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Lakitelek, Mecseknádasd, Nagykáta, Nemesnádudvar, Nyírtass, Orgovány, Páhi, Pálfa, Petőfiszállás, Pirtó, Rácalmás, Sárbogárd, Solt, Soltvadkert, Szakmár, Szalkszentmárton, Szeged, Szekszárd, Szeremle, Szolnok, Tabdi, Tápiószőlős, Tass, Tázlár, Tiszakürt, Tiszasüly, Törökbálint, Várgesztes, Veresegyház, Zsombó